Teollisuuden kunnossapito-palvelut Suomessa ja Pohjoismaissa

Vuonna 2021 perustetut teolliset huolto- ja asennuspalvelumme on suunniteltu palvelemaan monenlaisia teollisuudenaloja, joten olemme valinta niille, jotka arvostavat tehokkuutta, luotettavuutta ja laatua.

Palvelemme kaikkia toimialoja pienistä korjauksista suuriin kokonaisuuksiin. Toimipisteemme on Kemissä, Pohjois-Suomessa, valmiina auttamaan sinua huippuluokan huolto- ja asennustöissä.

Toimitko kaivos-, metalli-, paperi- tai meriteollisuudessa Suomessa ja Pohjoismaissa?

Siinä tapauksessa J&J Steelin teollisuuden kunnossapitopalvelut räätälöidään vastaamaan erityistarpeitasi. Oli yrityksesi sitten pieni tai suuri, me huolehdimme sinusta. Palvelemme kaikkia toimialoja, myös yksityisasiakkaita, jotka tarvitsevat asiantuntemustamme.

Toimistomme sijaitsee Pohjois-Suomen Kemissä, mutta toiminta-alueemme ulottuu koko alueelle, joten olemme luotettava valinta kaikille, jotka etsivät korkeatasoisia huoltoratkaisuja.

Vuosihuollot ja seisakit

Tarjoamme teollisuuden vuosikorjauspalveluja ja muita huoltotöitä seisokkien aikana Suomessa ja Pohjoismaissa. Vuotuiset korjauspalvelumme ja seisokkihuoltoratkaisumme on räätälöity siten, että teollisuutesi toimii sujuvasti ja ilman keskeytyksiä.

Huolto- ja kunnossapitotyöt

Asiantunteva huoltotiimimme tarjoaa nopeaa ja tehokasta tukea kaikkiin korjaus- ja huoltotarpeisiisi toimialasta tai projektin koosta riippumatta. Olipa kyseessä sitten vuosihuolto, käyttökatko tai odottamaton ongelma, me huolehdimme sinusta.

Miksi valita J&J Steel teollisuuden kunnossapitoon

Mobiili hitsauskalusto

Liikkuvan hitsauskaluston ansiosta tulemme aina sinne, missä meitä tarvitaan. Toimialueemme on Suomi ja Pohjoismaat.

Z

Monipuolinen asiantuntemus

Kun valitset J&J Steelin, valitset asiantuntijaryhmän, jolla on monipuolista tietämystä metallialasta ja kunnossapidosta. Haluamme intohimoisesti varmistaa, että teollisuutesi toimii saumattomasti ja keskeytyksettä.

Nopea ja joustava

Pienenä yrityksenä meillä on mahdollisuus tehdä työt joustavasti ja myös nopealla aikataululla asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Lupaamme tehdä työn aina nopeasti ja tehokkaasti, tarkkuutta ja työturvallisuutta unohtamatta.

Turvallisuus

Käytäntömme takaavat turvallisen työympäristön, ja hitsauksen laatu täyttää ISO EN 3834-2 -standardit. Asetamme turvallisuuden ja laadun aina etusijalle. Turvallisuus on meille ykkösprioriteetti.

Häiritsevätkö seisokit ja huoltokatkokset yrityksesi toimintaa?

J&J Steel tarjoaa vuosihuolto- ja kunnossapitoratkaisuja, jotka on räätälöity siten, että liiketoimintasi sujuu keskeytyksettä. Asiantunteva huoltotiimimme tarjoaa nopeaa ja tehokasta tukea kaikkiin korjaus- ja huoltotarpeisiisi. Olipa kyse sitten suunnitellusta vuotuisesta käyttökatkoksesta tai odottamattomasta ongelmasta, me huolehdimme siitä. J&J Steelin avulla voit hyvästellä kalliit seisokit ja käyttökatkokset.

J&J Steelin vuotuisten korjauspalveluiden ansiosta sinulla on seuraavat edut

  • Asiantuntemus: Tiimimme koostuu metallialan asiantuntijoista, jotka ovat omistautuneet varmistamaan, että laitteesi ja infrastruktuurisi ovat optimaalisessa kunnossa.
  • Räätälöidyt ratkaisut: Ymmärrämme, että jokainen toimiala ja projekti on erilainen. Ratkaisumme räätälöidään vastaamaan erityistarpeitasi.
  • Mielenrauha: J&J Steel huolehtii huolto- ja korjaustarpeistasi, joten voit luottavaisin mielin keskittyä ydintoimintoihisi.
  • Tehokkuus: Työskentelemme jatkuvasti minimoidaksemme käyttökatkokset, säästämme rahaa ja aikaa sekä varmistamme, että yrityksesi toimii huipputehokkaasti.

Kilpailukykyinen hinnoittelu

J&J Steel tarjoaa palveluitaan kilpailukykyisellä hinnalla, mikä takaa, että saat tarvitsemasi tuen sekä edullisesti että yksinkertaisesti.

Vähentämällä seisokkiaikoja ja pidentämällä laitteidesi käyttöikää säästämme rahaa pitkällä aikavälillä ja kun itse itse huoltokin on kustannustehokasta, työskentely kanssamme on sekä taloudellisesti järkevää että helppoa.

Edullinen hinnoittelumme takaa, että yrityksesi pysyy tehokkaana ja kannattavana.

Todistettu näyttö metalliteollisuudessa

Vaikka J&J Steel perustettiin vuonna 2021, sen kokemuksemme alalta on paljon pidempi. Sitoutumisemme osaamiseen, turvallisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen tekee meistä luotettavan kumppanin kaikkiin huolto- ja korjaustarpeisiisi. Tiimissämme yhdistyvät innovaatiot ja perinteet, joten tulokset perustuvat vahvoihin näyttöihin ja ennakoivaan lähestymistapaan.

Aloittaminen J&J Steelin kanssa on helppoa ja suoraviivaista:

 

  1. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan huolto- ja korjaustarpeistasi.
  2. Teemme kanssasi yhteistyötä räätälöidyn ratkaisun luomiseksi.
  3. Asiantunteva tiimimme suorittaa huolto- tai korjaustyöt tehokkaasti.
  4. Sinä voit nauttia minimoiduista seisakeista, paremmasta tehokkuudesta ja mielenrauhasta.

J&J Steel palvelut

Teollisuuden kunnossapito JJSteel

TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITO

J&J Steel tekee huolto- ja kunnossapitotöitä kaivos-, metalli-, paperi- ja meriteollisuudessa Pohjoismaissa.

Teollisuuden kunnossapito JJSteel

KONE- JA LAITEASENNUKSET

Asennamme ja huollamme ammattimaisesti teollisuuden koneita ja laitteita.

Hitsauspalvelut JJSteel

HITSAUS JA METALLIRAKENTEET

Valmistamme kaikki metallirakenteet, kuten ruostumaton teräs / hst / alumiini. Meillä on vuosien kokemus ja tietämys TIG-, Mig/Mag- ja puikkohitsauksesta.

Teollisuuden kunnossapito JJSteel

KONEPAJAPALVELUT  JA ALIHANKINTA

Erinomaista konepajapalvelua kattavilla menetelmillä, mukaan lukien hitsaus, koneistus ja kokoonpano. Meiltä saat myös alihankintapalveluita sekä metalliteollisuuden sopimusvalmistusta.