Referenssit

J&J Steel – Metallin osaajat

J&J Steel on metallialan yritys Kemissä. Olemme erikoistuneet huippuluokan teollisuuden huolto- ja asennuspalveluihin. Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme ansiosta olemme sitoutuneet toimittamaan erinomaisia metallialan palveluita aina pienistä korjauksista suuriin projekteihin. Palvelumme eivät rajoitu tiettyihin aloihin, vaan palvelemme kaikkia teollisuudenaloja ja  yksityisasiakkaita. Fyysinen toimipisteemme sijaitsee Kemissä, Pohjois-Suomessa, mutta palvelumme ulottuvat koko Suomeen ja Pohjoismaihin. Valitsemalla J&J Steelin saat käyttöösi pienen ja ketterän yrityksen edut, joita täydentää kokeneiden metallialan ammattilaisten asiantuntemus. Tavoitteemme on toimittaa huippuosaamista jokaisessa projektissamme.

J&J Steel palvelut

Teollisuuden kunnossapito JJSteel

TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITO

J&J Steel tekee huolto- ja kunnossapitotöitä kaivos-, metalli-, paperi- ja meriteollisuudessa Pohjoismaissa.

Teollisuuden kunnossapito JJSteel

KONE- JA LAITEASENNUKSET

Asennamme ja huollamme ammattimaisesti teollisuuden koneita ja laitteita.

Hitsauspalvelut JJSteel

HITSAUS JA METALLIRAKENTEET

Valmistamme kaikki metallirakenteet, kuten ruostumaton teräs / hst / alumiini. Meillä on vuosien kokemus ja tietämys TIG-, Mig/Mag- ja puikkohitsauksesta.

Teollisuuden kunnossapito JJSteel

KONEPAJAPALVELUT  JA ALIHANKINTA

Erinomaista konepajapalvelua kattavilla menetelmillä, mukaan lukien hitsaus, koneistus ja kokoonpano. Meiltä saat myös alihankintapalveluita sekä metalliteollisuuden sopimusvalmistusta.