PALVELUT

PALVELUT

TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPITO

J&J Steel tekee huolto- ja kunnossapitotöitä kaivos-, metalli-, paperi- ja meriteollisuudessa Pohjoismaiden alueella.

Vuosihuollot ja seisakit

Teemme teollisuuden vuosihuoltoja ja muiden seisakkien aikaisia huoltotöitä Suomessa ja Pohjoismaissa. Vuosittaiset korjauspalvelumme ja seisokkien ylläpitoratkaisumme on räätälöity pitämään toimialasi sujuvana, ilman keskeytyksiä. 

Huolto- ja kunnossapitotyöt

Asiantunteva huoltotiimimme tarjoaa nopeaa ja tehokasta tukea kaikkiin korjaus- ja huoltotarpeisiisi toimialasta tai projektin koosta riippumatta. Olipa kyseessä vuosihuolto tai odottamaton ongelma, me autamme sinua.

Teollisuuden kunnossapito ja asennus JJSteel
Teollisuuden kone- laiteasennus ja huolto JJSteel

KONE- JA LAITEASENNUS

J&J Steel on luotettava kumppanisi ammattimaisten koneiden ja laitteiden asennuksessa. Olemme erikoistuneet palvelemaan kaivos-, metalli-, paperi- ja meriteollisuutta tarjoamalla huippuluokan asiantuntemusta ja kokemusta.

Ammattitaitoisilla asentajillamme on vuosien kokemus erilaisten mekaanisten laitteiden ja putkistojen käsittelystä. Kun valitset J&J Steelin, voit olla varma, että turvallisuus on meille ykkösprioriteetti. Noudatamme tiukkoja turvallisuuskäytäntöjä varmistaaksemme turvallisen työympäristön teknikoillemme.

HITSAUS

J&J Steel valmistaa kaikki metallirakenteet teräs / rst / hst / alumiini. Suunnittelupalvelumme pystyy toteuttamaan vaativammatkin projektit.

TIG, MIG/MAG, Puikkohitsaukset

Meiltä löytyy vuosien kokemus ja tietämys TIG, Mig/Mag, ja puikkohitsauksista. Toteutamme työn huolella ja ammattitaitoisesti hitsattavan metallin ominaisuuksista, ainevahvuudesta tai muodosta riippumatta.

Tietotaito, materiaalien hyvä tunteminen, oikeat välineet ja  työhön sopivat menetelmät lisäävät työmme tehokkuutta ja tuotteiden kestoikää.

Hitsauksen Laatu ISO EN 3834-2

FI ISO 3834 sertifikaatti jjsteel
Teollisuuden kone- ja laiteasennus ja huolto JJSteel

VAHVUUDET

LIIKKUVA HITSAUSKALUSTO

Liikkuvan hitsauskaluston ansiosta me tulemme aina sinne, missä meitä tarvitaan. Toimialueenamme on Suomi ja Pohjoismaat.

NOPEUS JA TEHOKKUUS

Lupaamme tehdä työt aina nopeasti ja tehokkaasti, unohtamatta huolellisuutta ja työturvallisuutta.

JOUSTAVUUS

Pienyrityksenä meillä on mahdollisuus tehdä työt joustavasti ja nopeallakin aikataululla asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

VALITSEMALLA MEIDÄT SAAT METALLIALAN MONIOSAAJAT KÄYTTÖÖSI